facebook image
  

Üdvözöljük a Tourist Taxi Eger elektronikus rendeléskezelő rendszerében!


Jelszótörlés

Webhelyünkön szigorúan vesszük a jelszavak biztonságát, ezért eljelejtett jelszót soha sem küldünk ki e-mailben. Az adatbázisunkban tárolt jelszavakat nem is lehet visszafejteni, így abban az esetben, ha a felhasználó elfelejtette bejelentkezési jelszavát, azt csak törölni lehet.

A jelszó törléséhez kövesse az alábbi utasításokat:

  1. A folyamat elindításához adja meg alább a regisztrációkor megadott e-mail címét. A fehlashználói név megadása csak abban az esetben kötelező, ha ugyanazzal az e-mail címmel több felhasználói fiókja is van, de erre a rendszer figyelmezteti, ha szükésges.
  2. Az adatok megadása után, kattintson a Küldés gombra. A megadott adatok ellenőrzése után egy ellenőrző kód kerül megjelenítésre, melyet be kell írni a megjelenő szövegmezőbe. A begépelt kódot jegyezze fel egy papírlapra, mert a jelszótörlés után ez lesz az ideiglenes bejelentkezési jelszava, e-mailben az ideiglenes jelszó sem kerül elküldésre!
  3. Figyelem! A megjelenített kód ellenőrzése során a kis- és nagybetűk nem kerülnek megkülönböztetésre, azaz mindegy, hogy kis- vagy nagybetűkkel gépeli be a kódot, azonban jelszóként úgy kerül mentésre, ahogyan azt begépelte, tehát így jegyezze fel!
  4. A kód begépelése és annak helyessége esetén egy e-mailt küldünk Önnek, melyben található aktiváló linkre kattintva érvényesítheti a jelszótörlés kérését, ezzel igazolva, hogy azt valóban Ön kérte.
  5. Az aktiválást követően bejelentkezhet az oldalra a felhasználói neve és a feljegyzett ideiglenes jelszó segítségével. Az aktiválást követően az ideiglenes jelszó módosítása kötelező, melyet a rendszer kikényszerít.
Felhasználónév 
E-mail cím *